De Zaagkoele en Fanelli’s verlengen sponsoring vv Dwingeloo

Dwingeloo - Ook de komende jaren prijkt het logo van De Zaagkoele op de shirts van de jongens 014 en hangt er een groot reclamebord van zowel De Zaagkoele als Fanelli’s aan het dak van de tribune van de v.v. Dwingeloo.

De Zaagkoele is een sfeervol restaurant, gevestigd aan de Brink van Dwingeloo. De schitterende, monumentale boerderij is in 2016 helemaal verbouwd. De Zaagkoele is een restaurant waar jong en oud terecht kan voor pannenkoeken, grillgerechten of een heerlijke lunch; voor de grote en de kleine trek.

Bij Fanelli’s kan een ieder terecht voor heerlijk ijs en koffie. Het ijs wordt op een ambachtelijke wijze bereid, met verse producten en verse melk rechtstreeks van de boer. De koude lekkernij kan, evenals een lekker kopje koffie, bij mooi weer op het gezellige terras of binnen genuttigd worden.

Vanwege de huidige regelgeving rondom Covid-19 spelen de jongens van de J014 momenteel geen wedstrijden, het sponsorcontract werd door eigenaar Sent Waninge op locatie bij de sponsor ondertekend. Na de ondertekening van het contract werd vanuit de sponsorcommissie een bos bloemen en een ingelijste teamfoto overhandigd aan Sent Waninge. Hij werd door de sponsorcommissie bedankt voor de verlenging van de sponsoring aan de v.v. Dwingeloo, iets wat tijdens de huidige Covid-19 crisis absoluut niet vanzelfsprekend is.