Tennisvereniging Diever is er dit jaar vroeg bij

Diever - De vorst is amper uit de grond of het weer laat al een voorjaarszonnetje zien. De groundsman van Tennisvereniging Diever, Hans Wilmink, bedacht zich geen moment en besloot om eerder dan gebruikelijk de gravelbanen in gereedheid te brengen. Met hulp van deskundige vrijwilligers uiteraard, want de lijnen moeten worden uitgezet en verankerd; de netten moeten worden gespannen en het gravel moet aangevuld en gewalst worden. Een hoop werk.

Op 1 maart was het zover. Leden van TV Diever konden hun eerste balletje van het seizoen slaan. Weliswaar met slechts twee spelers per baan, want 'dubbelen' is volgens de COVID-19 maatregelen niet toegestaan. Wie ook zin heeft om een balletje te slaan, is van harte welkom op het prachtige sportpark van TV Diever. Van maart tot eind oktober (of langer) is er de mogelijkheid om op drie gravelbanen te tennissen, ook ’s avonds.

„Zodra de maatregelen het toelaten, organiseren we weer verschillende activiteiten zoals toss-avonden, competitiewedstrijden en toernooien. Op die manier zal iedereen zich snel thuis voelen en kunnen op een sportieve manier nieuwe contacten worden gelegd.”

Info: www.tvdiever.nl info@tvdiever.nl