Dierenpark Taman Indonesia gaat online door

Aangeboden door: taman-indonesia.nl

Afgelopen voorjaarsvakantie heeft Dierenpark Taman Indonesia online de winterexpo ‘Wayang Stories’ extra aandacht gegeven via diverse kanalen, en wil dat in maart doorzetten, tot zij weer open mogen.

Voor deze winter had dierenpark Taman Indonesia in Kallenkote iets nieuws bedacht; een cultureel winterprogramma rondom de tentoonstelling ‘Wayang Stories’. Helaas gooide het COVID-19 roet in het eten, en ontvangt de tentoonstelling niet de aandacht die zij verdient. Daarom laat het dierenpark nu online haar tentoonstelling en haar park zien middels diverse activiteiten.

Vooral de wayang spreekuren waren een succes. Mensen kunnen foto’s sturen van hun wayangpoppen, die live via instagram @wayangstories worden besproken door een wayang kenner. Zo hoor je waar de pop vandaan komt en welk figuur uit welk verhaal hij voorstelt. Deze spreekuren zullen bij genoeg animo herhaalt worden.

Heb je dus een bijzondere wayangpop in huis, maak er een foto van en mail deze naar info@taman-indonesia.nl.

Daarnaast staat er nog een online workshop wayangpoppen maken op de planning, en kun je op het youtube kanaal van dierenpark Taman Indonesia de voorstelling zien van Kantjil en Tijger, het schimmenspel gemaakt door theater ’t zilveren belletje.

Vrijwilligers gezocht

De nationale vrijwilligersdag van NLdoet is verplaatst naar 28 & 29 mei, maar Taman Indonesia zoekt 1 of 2 vrijwilligers die op12 maart aan de slag kunnen om te helpen met de insectenweide. Ben je handig, of houd je van tuinieren en wil je een dierenpark in nood een handje helpen? Meld je dan aan via info@taman-indonesia.nl. Uiteraard helemaal coronaproof.

Lemper Workshop 19 maart

De online workshops van chefkok Stanly Rutte (Rumah Rasa) zijn zo’n gezellig succes, en de vraag naar lemper blijft maar groeien. Daarom hebben we besloten een hele workshop aan lemper, het lekkere kleefrijstrolletje, te wijden. Lemper van kip, rund, vis, vegetarisch, noem het maar op. Ze passeren allemaal de revue. Met als bijzondere gast, de oermoeder van de kok! Zij leert je de fijne kneepjes van het lemper rollen. Kaarten kun je bestellen via www.taman-indonesia.nl

Steun Taman Indonesia en koop een crisispakket voor de lente

Nu de zon weer schijnt, en iedereen weer zin heeft om naar buiten te gaan, huilen we. Het park is nog steeds gesloten, en het kan zelfs nog wel even duren. Wil je het park steunen, koop dan een crisispakket. Deze maand staan de pakketten in het teken van de lente. Elk pakket wordt met liefde gevuld omtrent het thema lente, zoals tropische zaden, stekjes en vrolijkheid. Heb je speciale wensen, dan kan je dat achter laten in de opmerkingen. De pakketten zijn te bestellen via www.taman-indonesia.nl

De tentoonstelling ‘Wayang Stories’ zal verlengd worden tot en met 25 april.

Dierenpark Taman Indonesia
Kallenkote 53
8345 HE Kallenkote
0521-511189
www.taman-indonesia.nl