Jan Smit signeert album bij kraam CD Hal in Appelscha

Appelscha - Jan Smit komt zondag 7 oktober naar de Boerestreekmarkt in Appelscha om bij de CD Hal-kraam van Klaas Prent uit Ruinen zijn nieuwe album ‘Met Andere Woorden’ te promoten en signeren.

Jan Smit is al vele jaren vaste gast bij de CD Hal om zijn nieuwe albums te komen promoten, eerder kwam hij al met veel succes bij de CD Hal kraam op de markten in Hoogeveen en Emmen en ook geregeld in de winkel van de CD Hal in Ruinen.

Nu komt hij zijn nieuwe album ‘Met andere woorden’ promoten, die 20 september is uitgekomen. Het album bundelt twaalf nieuwe liedjes, geschreven door bekende Nederlandse componisten. ‘Ook al zijn het dit keer niet mijn eigen woorden, het was wel mijn grootste uitdaging tot nu toe.’ Anderhalf jaar geleden opperde Jan Smit het plan om twaalf gerespecteerde collega’s uit het vak te vragen een liedje voor hem te schrijven. Misschien wel dat ene liedje waarvan zij vinden dat hij het altijd al eens had moeten zingen, maar misschien ook wel die nieuwe uitdagende stijl die hij anders nooit zou hebben geprobeerd.

Sanne Hans is een van de componisten en toevallig ook de enige vrouw die meeschreef aan dit project.

Jan Smit wist onder anderen ook Barry Hay & JB Meijers, Guus Meeuwis, Paskal Jakobsen & Peter Slager van Bløf, Racoon en Frank Boeijen te strikken voor dit project.

Jan Smit is zondag 7 oktober tussen 15.00 en 16.00 uur aanwezig op de markt aan de Boerestreek in Appelscha.