Voorronde NK Legpuzzelen is in Ruinen

Ruinen - Wie mee wil doen aan het NK Legpuzzelen kan voor een van de voorrondes terecht in Ruinen. Op zaterdag 15 december wordt in dorpshuis ‘t Neie Punt een van de voorrondes gehouden.

Na het overweldigende aantal van 1.000 inschrijvingen voor de voorrondes van afgelopen jaar, is het aantal voorrondes dit jaar verdubbeld. Elke puzzelfan krijgt daarmee de kans om deel te nemen aan dit grootste, maar bovenal gezelligste puzzelevenement. Enthousiasmeer drie vrienden/familieleden en schrijf je in.

Tijdens de voorrondes van het NK Legpuzzelen leggen teams van vier personen, net als bij de finale, een 1.000 stukjes tellende Jan van Haasteren puzzel van Koninklijke Jumbo. De eerste vier teams die als snelste de puzzel volledig en correct hebben gelegd, kwalificeren zich voor de finale op 30 maart 2019. Vorig jaar waren de voorrondes binnen korte tijd vol, vandaar dat dit jaar het aantal voorrondes is verdubbeld naar maar liefst twaalf edities. Er is plek voor 2.000 puzzelfans, waarvan bijna 200 met elkaar de strijd aangaan tijdens de finale.

Inschrijven kan via www.nklegpuzzelen.nl.