Deze dieren zoeken een nieuwe baasje

Beilen - Dierentehuis Beilen presenteert twee dieren die op zoek zijn naar een nieuw baasje. Deze keer Captain en Poezel.

Captain

Captain is een gecastreerde reu van ruim 8 jaar oud. Hij is bij het Dierentehuis gekomen, omdat het in de huidige thuissituatie te druk werd voor hem. Hij heeft altijd samengeleefd met een andere grote hond (teef). Hij kan soms wisselend reageren op andere reuen. Katten vindt hij erg leuk, vooral om buiten achteraan te rennen. Het alleen zijn moet langzaam opgebouwd worden. Hij was in de vorige situatie vrijwel nooit alleen thuis, ook was hij dan samen met de andere hond. 's Nachts sliep hij in de bench. Captain werd altijd aangelijnd uitgelaten. Hij heeft wel een oorprobleem en heeft daar dagelijks medicatie voor nodig.

Poezel

Poezel is een kater die een tikkeltje afwachtend is in het Dierentehuis. Hij is even geplaatst geweest en daar liet hij zien dat hij ook een hele lieve andere kant heeft. Poezel is lief en vriendelijk. Hij zoekt graag aandacht bij zijn baasjes en houdt wel van een knuffel. Poezel is is zeker nog erg ondernemend!. Poezel zoekt een niet al te druk nieuw huisje waar hij ook weer even de tijd krijgt om te wennen.

Voor meer informatie kunt u maandag tot en met woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 12.00 en 16.00 uur terecht bij het Provinciaal Dierentehuis Beilen, Ossebroeken 4 in Beilen, tel. (0593) 523232.