Zaag je eigen kerstboom uit het Drents-Friese Wold

Diever - Altijd al je eigen kerstboom willen zagen? Op zaterdag 8 december mag je zelf een mooie kerstboom uitzoeken. Iedereen is van harte welkom vanaf 11.00 uur tot uiterlijk 12.30 uur op de locatie in het Drents-Friese Wold.

Je kunt de boom zelf zagen (met beugelzaagje) of uitspitten. De boswachter en de Junior Rangers helpen een handje, neem wel zelf handschoenen mee.

Wil je ook zo’n mooie kerstboom uit het Nationaal Park het Drents-Friese Wold? Stuur dan een mailtje naar Liesbeth Koel via l.koel@staatsbosbeheer.nl. Je ontvangt dan de informatiemail met kaartje waar je moet zijn.

Staastbosbeheer

Staatsbosbeheer maakt de resterende productiebossen in het Nationale Park aantrekkelijker voor dieren planten en mensen. Dit doen ze door open plekken te maken waardoor spontaan weer bos gaat groeien met meer variatie in boomsoorten. Zo ontstaat een groots en robuust natuurgebied. Door een kerstboom te zagen maak je ook weer een open plek. Zo help je dus mee aan het aantrekkelijker maken van het Drents-Friese Wold.