Sinterklaas komt naar Vledder

Vledder - Sinterklaas komt naar Vledder. Hij komt natuurlijk niet alleen, maar samen met zijn Pieten. Op zaterdag 24 november wordt de Sint om 10.00 uur welkom geheten naast Vledder Plaza aan de Dorpsstraat 32. Vervolgens wordt gezamenlijk, onder begeleiding van muziekvereniging Concordia uit Elsloo, naar Sporthal de Spronk gelopen waar het Sinterklaasfeest zal plaatsvinden.

In de Sporthal geeft Sportvereniging Vledder een turndemonstratie. Na afloop van het feestje kunnen de kinderen hun Pietendiploma halen. Een aantal Pieten zijn al in de week voor de intocht in Vledder. Zij verblijven in het Pietenhuis, naast de COOP. Alle kinderen worden uitgenodigd om op woensdag 21 november tussen 15.00 en 16.00 uur een kijkje te nemen.

Geblesseerd

Eén van de Pieten is tijdens een turnoefening in Spanje geblesseerd geraakt. Ook hij verblijft in het Pietenhuis in Vledder en hoopt op tijd hersteld te zijn om bij het feest in de Spronk aanwezig te kunnen zijn. Om hem op te vrolijken hebben de kinderen van Vledder op school een beterschapskaart gekregen die ze kunnen versieren voor Piet. De kaart kan in de brievenbus bij het Pietenhuis worden gepost. Kinderen die nog geen beterschapskart hebben gekregen kunnen deze afhalen bij de COOP.