Challenge2move Hardloopgroep Havelte komt in actie voor Alzheimer

Havelte - Elk jaar zorgt Challenge2move voor een goede doelen actie. Vorig jaar was een groot succes met de sponsorloop voor het Longfonds. Dit jaar is de actie voor Alzheimer Nederland.

De lopers van Challenge2move hebben zelf ervaringen met deze nare ziekte. Bijvoorbeeld in hun dagelijkse werkzaamheden, als mantelzorgers of als familie. De ziekte heeft een grote impact op levens en meer onderzoek is dan ook hard nodig.

Challenge2move probeert zoveel mogelijk geld in te zamelen middels een benefietavond op vrijdag 16 november. The Dick Rosewater band uit Meppel zorgt voor livemuziek. Ook wordt er een bijzondere veiling gehouden en komt er een mysterie guest over uit Amsterdam. Voor d emensen die bekend zijn met Donderdga MeppelDag Mokum herkennen hem vast. De avond in Theehuis ‘T Hunebed is inmiddels helemaal uitverkocht. Wil je alsnog een bijdrage leveren aan deze benefietavond? Dan kan dat middels deze link https://sportieveacties.inactievooralzheimer.nl/actie/angelique-bangma/doneren