Stichting Dwingel Old & Nei heeft dubbel feest

De voorbereidingen zijn volop aan de gang om ook dit jaar het oud en nieuw feest in Dwingeloo weer een groot succes te laten worden. Dit jaar viert de stichting haar 25-jarig jubileum en bestaat het feest uit drie avonden. Zo heeft het bestuur verschillende activiteiten geregeld en verschillende bands en DJ’s weten te strikken. Het bestuur wil dan ook jong en oud uitnodigen om te komen.

Op 28 december wordt het feest geopend met de Piraten Combinatie Dwingeloo (PCD). Zij draaien de laatste vier dagen van 2018 in de feesttent en op de radio. De FM frequentie wordt begin december bekend gemaakt. ’s Avonds vindt een grote bingo in de tent plaats, gehouden door de dames van Rugbyclub Dwingeloo.

Dwingel 2000 band

Vervolgens wordt de eerste avond afgesloten met de Dwingel 2000 band, die speciaal voor het 25-jarig bestaan weer bij elkaar is gekomen. Ook DJ Houwer Power is aanwezig om het feest als vanouds te vieren. Op 29 december is er een knallend optreden van de band X-Static en op 30 december wordt er door de PCD een vinylcompetitie georganiseerd in de tent. Het nieuwe jaar wordt afgetrapt met een spetterend optreden van de band Exposure.

Voorverkoop

De voorverkoop van entreekaarten vindt plaats op vrijdag 14 en 21 december van 19.00 tot 21.00 uur in Restaurant de Riete. De week tussen 14 en 21 december worden de kaarten ook verkocht aan de servicebalie van Albert Heijn Rene Brouwer in Dwingeloo. De Stichting Dwingel Old & Nei wil via deze weg alvast de vele sponsoren bedanken.