Er klonk weer muziek uit De Veldkei

Havelte - Alle kinderen die hebben meegedaan aan Popshop Music4You laten op maandag 19 november van zich horen in De Veldkei in Havelte. Het publiek hoort dan wat zij hebben geleerd tijdens de vijf workshops, die zijn georganiseerd door Swingband Havelte.

Afgelopen maandag speelden de deelnemers op altsaxofoon, sopraansaxofoon, blokfluit, bugel, piano, basgitaar, gitaar en drums. Een heel gevarieerd gezelschap, dat vol enthousiasme samen muziek maakten. De eerste keer was het nog wat aarzelend, maar naar verloop van tijd werd er door iedereen al stukjes geïmproviseerd. Nu zit het er alweer op.

Op maandag 19 november, 18.45 uur in ontmoetingscentrum de Veldkei te Havelte, laten de kinderen hun ouders, broertjes, zusjes en andere belangstellenden horen wat er in de vijf workshops gedaan is.

Iedereen is welkom

Als er nu jongelui zijn die een blaas-, strijk-,slag-, toets of snaarinstrument bespelen en minstens een jaar les hebben en denke: ik heb wat gemist. Dan kunnen die altijd een kijkje komen nemen tijdens een repetitie van de Swingkids, leerlingorkest van muziekvereniging De Bosnimf. Er wordt gerepeteerd op maandagavond vanaf 18.45 uur in ontmoetingscentrum De Veldkei.

Ook bij de Swingband zijn er voor alle secties meer leden welkom. Ben je op zoek naar een plaats om samen muziek te maken of naar een ander orkest of band? Sta je aan het begin van je muzikale carrière of heb je een wat langere ervaring? Kom dan langs op de repetitieavond. Dit is op maandagavond in ontmoetingscentrum De Veldkei vanaf 19.30 uur en kijk of het wat voor je is. Iedereen is welkom.

Voor meer informatie: Jan Willink (0521) 342457.