De finalisten van Westerveld Got Talent 2018 zijn bekend

Dieverbrug - De voorrondes van Westerveld Got Talent zijn achter de rug, de finalisten zijn bekend. Op vrijdag 19 oktober en vrijdag 2 november vonden de voorrondes van Westerveld Got Talent 2018 plaats in Uffelte en Vledder. De voorrondejury moest na afloop bepalen welke 12 acts naar de Grande Finale op zaterdag 17 november bij Muziekcentrum Westerveld aan De Wringen in Dieverbrug gaan.

De finalisten van de 2018 editie zijn: Daan van Holst (dans); Elske van der Ree (zang en piano); Twan Mulder (drums); Ruben Joziasse (drums); Robin van der Veen/Lara Wessels (zang); Anne Kaper/Jiline de Gooijer/Marit Martens (dans); Toby van der Veen (piano); Sla- Je-Slag (slagwerkgroep); Chi’ Qs (popband); de Mysterieuze Goocheltjes (goochelact); The Unicorn Dancers (dans); Eline Beekhuis (dans).

Open Huis

De avond voorafgaande aan de finale vindt een Open Huis plaats. Hierbij kunnen belangstellenden bijvoorbeeld meekijken met de regie, een cameraman vragen stellen, even op het podium staan of backstage kijken. Of, gewoon alvast even een stukje finalesfeer proeven. Het Open huis van de vrijdagavond vindt plaats op de finalelocatie en is open voor iedereen die belangstelling heeft. De eerste rondleiding start om 19.30 uur, een tweede groep start om 20.00 uur.

De Finale van Westerveld Got Talent start op zaterdagavond 17 november om 19.30 uur. Toegangskaarten voor de finale zijn verkrijgbaar in de zaal.