Voetbalvereniging Diever-Wapse heeft stijgende lijn weer te pakken

Diever - In de kantine van voetbalvereniging Diever-Wapse is de jaarlijkse jaarvergadering gehouden. Voorzitter Hans van Kooten kon in zijn openingsspeech omstreeks 50 belangstellende leden verwelkomen. De hele vergadering verliep in een uiterst positieve sfeer en daar was ook alle reden toe.

Het bestuur is namelijk weer op sterkte. Deze heeft de taken inmiddels goed verdeeld en werkt al een tijd met groot enthousiasme aan het verder verbeteren van de structuur en organisatie. Het ledental van de voetbalvereniging zit sinds enige tijd weer behoorlijk in de lift. Zowel bij de jeugd als bij de senioren hebben zich veel nieuwe leden ingeschreven. Ook financieel staat vv Diever/Wapse er inmiddels weer goed voor.

Hielde de Graaf-bokaal.

De Hielke de Graaf-bokaal, bedoeld voor vrijwilligers die zich extra hebben ingezet voor de voetbalvereniging, is uitgereikt aan Bert Molenboer. Molenboer heeft zich onder andere ingezet als jeugdwedstrijdleider, jeugdbestuurslid en wedstrijdsecretaris. Verder werden Albert Jan Oostra en Jan Kuiper in het zonnetje gezet.

Opgeknapt

Met Henk Evers heeft de voetbalvereniging een gemotiveerde trainer, die hard werkt om ook sportief weer een stijgende lijn in te zetten. De accommodaties in Wapse en Diever zijn behoorlijk opgeknapt, hoewel de komende tijd nog wel groot onderhoud wordt gepland.