Darper Voetbal Sportvereniging is op zoek naar leden

Darp - Zin in een potje voetballen? Darper Voetbal Sportvereniging is opzoek naar leden. De club telt momenteel zo’n 100 leden, maar ziet dat aantal graag groeien.

DVSV is een gezellige club die samen met ouders en vele vrijwilligers graag een sportieve invulling geven aan met name voetballende kinderen van alle leeftijdscategorieën. Ook meisjes en dames voetballen met zeer veel plezier bij DVSV. Wel is het zo dat de voetbalvereniging nog altijd opzoek is naar nieuwe leden. De club nodigt dan ook iedereen uit om eens een kijkje te komen nemen bij DVSV om zo de gastvrijheid en gemoedelijke sfeer te ervaren.

Plezier in de sport

Het gaat DVSV in eerste instantie om plezier in de sport. De club uit Darp speelt aan de dorpsrand waar ze de beschikking hebben over één hoofdveld bestaande uit natuurgras. Het trainingsveld is voorzien van verlichting. Naast de kantine is er de beschikking over twee kleedkamers, een scheidsrechter kleedkamer en een bestuurskamer.

De DVSV-jeugd speelt op de zaterdag, de dames op vrijdagavond en de senioren, inclusief de hoofdmacht, op zondag. Naast het voetballen houdt DVSV iedere 2e vrijdagavond van de maand een klaverjas bijeenkomst. Aan het einde van de competitie wordt altijd een 7x7 vrienden toernooi gespeeld waarbij iedereen aanwezig mag zijn. Sponsoren bij DVSV zijn ruimschoots aanwezig, maar er is uiteraard altijd ruimte voor nieuwe sponsoren. Tevens is er een ‘Club van 50’ aanwezig. Zowel de sponsoren als de ‘Club van 50’ hebben een warm hart voor DVSV wat een positieve bijdrage levert binnen de club.

Kijk op www.dvsvdarp.nl voor alle informatie met betrekking tot het laatste nieuws, wedstrijdprogramma’s en alle verdere informatie rondom de teams van DVSV.