Kofferbakmarkt Vledder deelt uit

Vledder - De laatste kofferbakmarkt van dit seizoen was zaterdag 13 oktober. Inmiddels zijn clubs en verenigingen blij gemaakt met een cheque.

De organisatie van de kofferbakmarkt was in handen van Stichting Vrijwilligers Helpen Vrijwilligers (VHV) bestaande uit Hendrik Dooren, Martin Alta, Hans Beun, Gerard Weenink en Arnold Pannenborg. Deze stichting heeft als doelstelling om clubs of verenigingen waar veel vrijwilligerswerk wordt verricht financieel te ondersteunen.

Zoals gebruikelijk worden de clubs en verenigingen op de laatste kofferbakmarkt blij gemaak met een cheque. Biljartclub uit Vledderveen kreeg een cheque van 300 euro, zodat zij nieuwe attributen kunnen kopen om hun sport goed te kunnen uitoefenen. Ook was er een bedrag van 300 euro voor eetclub ‘het Pannegie’, een club die gerund wordt door vrijwilligers waar ouderen samen eten koken en daarna dit gezellig opeten. Een mooi initiatief waarmee je eenzaamheid onder ouderen tegengaat.

De pas opgerichte race- en mountainbikeclub FietsZe kreeg eveneens 300 euro. Deze club bevordert het sportieve fietsen in de breedste zin van het woord. Een ieder kan op zijn of haar niveau de wielersport alleen of in groepsverband beoefenen.