Ik zoek een baasje!

Beilen - Bericht uit Provinciaal Dierentehuis Beilen. Voor meer informatie kunt u maandag tot en met woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 12.00 - 16.00 uur terecht bij het Provinciaal Dierentehuis Beilen, Ossebroeken 4 in Beilen, tel. (0593) 523232.

Aika

Aika is een prachtig herdertje om te zien van 1 jaar oud. Ze is wat kleiner dan de gemiddelde herder. Aika is bij ons gekomen, omdat het niet meer klikte met de andere aanwezige hond. Aika is niet gewend aan kinderen, daarom plaatsen we haar niet bij kinderen onder de 12 jaar. Ze is zeer leergierig, altijd in voor een spelletje en luistert perfect. Ze loopt netjes mee aan de lijn, maar gaat wel achter auto's aan als ze de kans krijgt. Zelf mee in de auto vindt ze erg leuk. Aika heeft het niet altijd gemakkelijk gehad in haar jonge leventje en de eigenaar dient er dan ook rekening mee te houden dat het alleen thuis zijn opnieuw opgebouwd moet worden.

Vlinkerd

Vlinkerd doet zijn naam eer aan, want het is echt een mooie grote en forse kater. Hij is als zwerver bij ons in het asiel gekomen. Vlinkerd is heel vriendelijk, komt gelijk naar je toe en wil graag lekker aangehaald worden. Een gezellige kater.