Orkest Snippefangers brengt gezelligheid in Brinkzicht

Vledder - In Hotel Brinkzicht in Vledder verzorgt Egerländer en amusementsblaasorkest De Snippefangers uit Bakhuizen op zondag 4 november een optreden.

De Snippefangers is een 20 man-vrouw sterk blaasorkest uit Friesland, in 1979 opgericht. Het orkest staat onder leiding van Henk Homma. De Snippefangers musiceert al sinds jaar en dag op hoog niveau (Topklasse op concoursen). Hoewel de oorsprong ligt in de Egerländer en Tiroler blaasmuziek, heeft het orkest een uitgebreid muziekprogramma waarin alle stijlen voorkomen. Of je nu zoekt naar Egerländer muziek, James Last, popmuziek uit de jaren ‘60 tot heden of Hollandse hits en meezingers, ze komen voor in hun repertoire. De zanger en zangeres zorgen voor de vocale afwisseling in het programma.

Het concert begint om 14.30 uur en duurt tot ongeveer 17.15 uur. De zaal is open om 14.00 uur. Om teleurstelling te voorkomen is reserveren gewenst. Het belooft een gezellige middag te worden. Na afloop is er gelegenheid te dineren. Informatie of reserveren: (0521) 381403 of info@brinkzicht.com.