Haarmode Herma viert jubileum

Dwingeloo - Vijfentwintig jaar geleden startte Herma Schutrups in het voormalige pand van het postkantoor aan de Brink haar kapsalon. Een mooi jubileum om op feestelijke wijze bij stil te staan.

Inmiddels is de kapsalon tweemaal rigoureus verbouwd tot een moderne salon waar plaats is voor vijf personen. Ook doet ze het al lang niet meer alleen, maar samen met zus Karin en Tineke. De slogan is ‘Haarmode Herma voor gezelligheid en kwaliteit’ en dat vinden de vele klanten ook.

‘We hebben allerlei feestelijke activiteiten in verband met het jubileum. Zo geven we onder andere de hele maand november op alle producten van KC Professional, een Fins product op het gebied van haarverzorging waar we mee werken, 25% korting. Ook krijgt iedere klant de gehele maand bij iedere behandeling een attentie’, zegt Herma.

Prijzen winnen

Bovendien is een leuke winactie bedacht voor jong en oud. Wekelijks wordt een verzorgingspakket verloot. Iedere klant krijgt een lot en kan dit voorzien van naam en telefoonnummer in een daarvoor bestemde schaal deponeren. Elke zaterdag vindt de trekking plaats en aan het eind van de jubileummaand wordt een behandeling naar eigen keuze verloot.

‘Wij zijn erg blij over deze afgelopen 25 jaar en hopen dat we nog jaren het vertrouwen van de klanten krijgen’, zeggen de dames.

Gewerkt wordt op afspraak 0521-591814. Openingstijden: maandag van 09.00 tot 13.00 uur; dinsdag van 08.30 tot 20.00 uur; woensdag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 08.00 tot 13.00 uur.