De Kerstmarkt in Vledder komt er weer aan

Vledder - Het duurt nog even, maar de commissie van de Kerstbeleving Vledder gaat steunend op de vele positieve reacties en mooie opkomst van de afgelopen jaren weer een bijzondere en gezellige Kerstmarkt neerzetten. Zaterdag 8 december is het zover.

Waar anders dan in het prachtige pittoreske en authentieke dorp Vledder komt een kerstmarkt beter tot zijn recht. Het hart van de markt bevindt zich rond de circa 600 jaar oude Johannes de Doper kerk van Vledder en bestaat uit ruim 50 marktkraampjes waar allerhande artikelen worden verkocht. De markt is van 13.00 tot 19.00 uur. De activiteiten en programmering zijn zo goed als rond.

Programma

Hier alvast een greep uit het programma: Een Korenfestival in de kerk, optredens van Elly en Rikkert in de Tippe en tussen de kramen op de markt spellen Die Dorfplatz Musikanten, VSE en Muziekkids Westerveld. Natuurlijk ontbreekt de levende kerststal niet en zijn er genoeg bijzondere, sfeervolle kerststalletjes. De verenigingen presenteren zich weer met een Proeverij en de Sportverenigingen en Scouting van Swietengroep hebben speciaal voor de kinderen een mooi programma samengesteld. Natuurlijk zullen de vuurkorven, houten Kerststalletjes en aankleding in 'Scrooge' stijl niet ontbreken.