Wereldwinkel en COOP Diever doen mee aan Fairtradeweek

Diever - De Wereldwinkel en de COOP in Diever doen weer mee aan de jaarlijks terugkerende Fairtrade week. Er is op nationaal niveau een algemene campagne en lokaal zijn er overal activiteiten. De Fairtrade week vindt plaats van 27 oktober tot en met 3 november.

Op zaterdag 27 oktober staat de Fairtrade werkgroep van de gemeente Westerveld samen met de wereldwinkel Diever in de COOP te Diever. De COOP geeft in de Fairtrade week 25% korting op alle producten van fairtrade orginal en een aantrakkelijke prijs voor de Fairtrade bananen. De Wereldwinkel Diever geeft die hele week 10% korting op cadeauartikelen op vertoon van een kassabon waaruit blijkt dat je een fairtrade product (elders) hebt gekocht. Ook andere winkels in Westerveld hebben die week extra acties en kortingen op Fairtrade producten.

Waarom de Fairtrade week?

Tijdens de Fairtrade week kan iedereen het aanbod van diverse fairtrade producten ontdekken. Op die manier willen we iedereen motiveren om voor Fairtrade te kiezen. Want met elke fairtrade aankoop geef je een kleine producent in een ontwikkelingsland de kans op een beter leven.