Voorrondes Westerveld Got Talent 2018 in aantocht

Uffelte - De inschrijfperiode van Westerveld Got Talent sloot afgelopen vrijdag. Dit betekent dat de voorrondes in aantocht zijn. Op vrijdag 19 oktober vindt de eerste van twee voorrondes van Westerveld Got Talent 2018 plaats. Er hebben zich dit jaar veel deelnemers aangemeld.

Begrip in de gemeente

Westerveld Got Talent is ondertussen een begrip binnen de gemeente Westerveld. Ieder jaar laten in het najaar jonge mensen hun talent zien aan een gespecialiseerde vakjury. Voorgaande jaren was het een mooie mix van toneel, dans, goochelen en muziek. En ook dit jaar zal er weer een mooie mix te zien zijn tijdens de voorrondes. Afgelopen vrijdag sloot namelijk de inschrijftermijn voor de 2018 editie met genoeg deelnemers om twee voorrondes mee te vullen.

Voorrondes

De voorrondes, die op 19 oktober (Vlasbargen in Uffelte) en 2 november (De Tippe in Vledder) gehouden worden, zullen vooral bol staan van muziek en dans. Maar ook theateroptredens komen voorbij. Alle deelnemers zijn tussen de 7 en 25 jaar oud en wonen in de gemeente Westerveld. De voorrondedeelnemers worden beoordeeld door een jury bestaande uit sport en dansspecialist Bas Huisman (Steenwijk) en bandmuzikant en toetsendocent Rob de Vries (Nijmegen). Zij gaan de deelnemers van positieve feedback voorzien richting de finale die gehouden wordt op 17 november bij Muziekcentrum Westerveld. Maar zij hebben ook de zware taak te bepalen wie er afvallen na de voorrondes.

De voorrondes starten om 19.00 uur en zijn vrij toegankelijk voor publiek.