Dorfplatzmusikanten maken indruk

Olderbekoop - Die Dorfplatz Musikanten uit Vledder hebben zondag een uitstekend concert ten gehore gebracht in het MFA Meander te Oldeberkoop. Dit is ook de accommodatie waar de kapel haar twee wekelijkse repetitie houdt.

Bij de opening, door voorzitter Gerwin Schalen, werd ook stil gestaan bij de prima resultaten van de kapel op het concours in Muhlbach in Italië. Onder leiding van de kundige en inspirerende kapelmeester Bennie Eissens trapte de kapel om 15.00 uur af met Musik ist Unser Leben.

In het gevarieerde programma maakten met name het optreden van de solisten op klarinet, tenorhoorn en trompet indruk op het publiek. Hierbij waren onder meer de Klarinetten Muckl en Rozmazlena ten te horen. Ook maakte voorzitter Gerwin Schalen de aanwezigen attent op de vrienden van Die Dorfplatz Musikanten, waarbij je als lid diverse voordeeltjes hebt bij de optredens van de kapel. Bij het afsluitende Wir Musikanten zette het publiek een polonaise in.

Die Dorfplatz Musikanten treden zondag 18 november op in Het Witte Huis in Donkerbroek. Voor vragen of reservering, http://www.diedorfplatzmusikanten.nlof telefoon 06-49835235