Gratis kennismaken met tennis

Dwingeloo - Volwassenen in Dwingeloo en omgeving kunnen gratis uitproberen of tennis een leuke sport voor ze is. Dit kan tijdens vier speciale kennismakingslessen.

Een jaar geleden is in Dwingeloo gestart met zogenaamde beweegmomentjes. Dit zijn lessen waarin volwassenen uit Dwingeloo en omstreken elke maand kennis kunnen maken met verschillende vormen van beweging. Elke maand staat er een ander beweegthema centraal. In oktober en november 2018 is dit tennis.

Tennisvereniging Westrup in Dwingeloo organiseert vier kennismakingslessen. De data zijn: maandag 29 oktober en maandag 5 november van 13.30 uur tot 14.30 uur en/of van 18.30 uur tot 19.30 uur. Deelname is gratis. Aanmelden kan bij beweegcoach Tim Jansen door een mail te sturen naar mailto: beweegcoaches@gemeentewesterveld.nl of te bellen met 140521.

De beweegmomentjes worden georganiseerd door de werkgroep ‘Dwingeloo In Actie’. Ze zijn bedoeld om alle volwassenen, goed en minder goed ter been, in beweging te krijgen. Daarnaast is het een leuke manier om kennis te maken met lokale sportverenigingen.