Sportvereniging Vledder verrast trouwe leden

Vledder - Tot hun grote verrassing kregen Grietje Knegt en Willy Leever pasgeleden een boeket bloemen in de handen gedrukt in de kleedkamer van sporthal De Spronk in Vledder. De reden? Een onderzoekje in de ledenadministratie van SV Vledder had uitgewezen dat zij al meer dan 45 jaar lid zijn van Sportvereniging Vledder.

Aangezien Sportvereniging Vledder dit jaar 45 jaar bestaat heeft het bestuur de ledenadministratie van de zolder gehaald en daarin flink gegrasduind op zoek naar de oudste leden. De conclusie: verschillende leden zijn al sinds de oprichting van de vereniging lid, zoals Philip en Nelleke Boot (badminton), Jan Voorstok (volleybal) en Joke Otten (gymnastiek). Maar er zijn ook leden bij die vóór die tijd al lid zijn geweest van een club die in de sportvereniging is opgegaan.

Grietje Knegt is daar één van en waarschijnlijk ook Willy Leever, al heeft ze zelf haar twijfels. In ieder geval zijn ze beiden al minstens 45 jaar lang lid van SV Vledder en een voorloper daarvan en dragen ze de vereniging een trouw hart toe. Bijna elke dinsdagavond zijn ze in Sporthal de Spronk te vinden, waar ze onder leiding van Sjoerd Heerema fanatiek aan het bewegen zijn. Een goede reden om hen in de bloemen te zetten en dat gebeurde 25 september dan ook.