Inspiratie opdoen op een trouwbeurs

Diever - Bruidsparen in spe kunnen volop inspiratie opdoen tijdens de trouwbeurs op zondag 7 oktober op landgoed ‘t Wildrijck in Diever.

Pakweg twintig standhouders geven volop informatie en denken graag mee met de verliefde stelletjes over deze belangrijke dag. Bezoekers kunnen zich in alle rust, van 12.00 tot 17.00 uur, oriënteren op allerlei mogelijkheden. Op een mooie locatie, waar het ook nog eens mogelijk is om buiten te trouwen.

De bruidsbeurs is een initiatief van Roelinda Bosma (Foto&Jij) en Danielle Kreeftenberg (De Zoetige Taart). ‘Het organiseren van de mooiste dag uit je leven kost veel tijd en energie. Daar willen wij graag bij helpen. Daarom hebben wij een trouwbeurs georganiseerd’, vertelt Danielle. ‘Door op een plek met diverse partijen in gesprek te gaan, scheelt dat veel tijd.

Roelinda en Danielle vonden dat in de gemeentes Meppel en Westerveld meer aandacht kon worden besteed aan trouwen. Ze waren zelf direct gecharmeerd van gasterij ‘t Wildrijck als trouwlocatie. ‘Een prachtige plek aan de doorgaande weg tussen Havelte en Smilde, midden in het bos.’

Overnachting winnen

In gesprek met eigenaar Neeltje Oostra ontstond het idee om hier de bruidsbeurs Natuurlijk trouwen te lanceren. ‘Samen met de leveranciers uit de omgeving willen wij een belevenis neerzetten. Wij houden het laagdrempelig, zodat het voor iedereen toegankelijk is.’ Als kers op de taart kunnen de stelletjes een bruidsovernachting inclusief champagne en ontbijt winnen.