Yonah en Ot zijn clubkampioenen TV Westrup

Dwingeloo - Jeugd van Tennisvereniging Westrup speelde zondag om het clubkampioenschap in de klasse Oranje en Groen. De kinderen stonden al vroeg klaar op de baan, aangezien er regen was voorspeld aan het eind van de ochtend.

Spelen om punten is natuurlijk altijd spannend, voor de één wat meer dan voor de ander, daarbij moet je ook nog eens tegen je verlies kunnen als het allemaal iets minder gaat. Maar dat ging allemaal goed, er werd heel sportief gespeeld.

De jeugd speelde in poules van vier. Iedereen speelde drie wedstrijden van vijftien minuten. Omdat in Oranje twee poules waren, moesten de beide poulewinnaars onderling nog de finale spelen om te bepalen wie de clubkampioen van 2018 zou worden in deze klasse. Uiteindelijk ging Yonah van der Meiden er met de eer vandoor. Hij mag zich clubkampioen 2018 Oranje noemen nadat hij in de finale had gewonnen van Bente ter Bork.

In de klasse Groen werd Ot Spijkers de clubkampioen van 2018 met Minke Algra op een verdienstelijke tweede plaats.

Na de wedstrijden stond er een lekkere warme kop soep met een broodje klaar voor alle deelnemers. Dat ging er prima in na al die leuke wedstrijden.