Overnachten bij nieuwe B&B Stelvio

Bed & Breakfast Stelvio is recent geopend aan de Leggelerstraat 9 in Geeuwenbrug. Het nieuwe logeeradres heeft twee moderne, kleurrijke kamers.

Minetta Koornstra en Jan Roncken zijn enthousiaste fietsers, vandaar de naam Stelvio, een beroemde en beruchte bergpas in de Alpen. De twee kamers, Tokio en Rio, zijn modern en kleurrijk ingericht. Een van de kamers heeft naast bad en douche een infrarood sauna en een privé buitenruimte.

De nieuwe eigenaren zetten alles op alles om het de gasten naar de zin te maken. Met het mooie weer van de afgelopen weken konden de gasten ontbijten in de ruime tuin. De eerste gasten geven de nieuwe B&B een gemiddeld rapportcijfer van 9.7 (uit tien beoordelingen op de site Booking.com). Minetta en Jan zijn begin 2017 vanuit het midden van het land naar Geeuwenbrug verhuisd. Minetta: ‘Ik wilde weer terug naar het Noorden en werk nu in de stad Groningen. Een andere reden is dat mijn ouders, die in Roden wonen, op leeftijd zijn.’ Het werk aan de B&B is vooral de taak van Jan. Hij is sinds kort gepensioneerd en had al langer de wens een B&B te beginnen.

Beiden zijn lyrisch over de natuur en over de fiets- en wandelmogelijkheden in het gebied rond Dwingeloo en Diever. Jan: ‘We hebben routekaartjes voor gasten en wijzen ze ook graag op de restaurants en bezienswaardigheden in de omgeving.’ De B&B is te vinden op het internet onder www.bnbstelvio.nl