SV Dynamiek pakt publiek in met wervelende show

SV Dynamiek uit Havelte hield zaterdag 16 juni haar tweejaarlijkse uitvoering. Een volle sportzaal in MFA Meesters Erve genoot van de turn- en freerunningkunsten van de leden. Bovendien zette de vereniging de acht prijswinnaars van afgelopen seizoen in het zonnetje. Dit gebeurde aan het begin van de voorstelling.

Mooi resultaat

SV Dynamiek was succesvol in verschillende klassen op de RWS- B en C en het freerunningevent in Staphorst. Voor de relatief kleine vereniging een mooi resultaat.

De juryleden die het mogelijk maken dat de kinderen kunnen meedoen aan wedstrijden zijn met een bloemetje verrast en hartelijk bedankt voor hun inzet. Daarna kon de voorstelling van start gaan: geheel in stijl van de jaren ‘70 qua kleding en muziek lieten de kinderen zien wat ze afgelopen jaar geleerd hebben.

Het werd een wervelende show qua licht, geluid en beweging. Een genot voor oog en oor. De gehele show was door trainster Herma bedacht en geregisseerd.

Freerunners

In de pauze veranderde de zaal, zodat daarna de freerunners in actie konden komen. Mooi op elkaar afgestemd vertoonden zij hun kunsten. Een waar spektakel.

Na afloop van de prachtige voorstelling bedankte het bestuur vol trots alle leden voor hun geweldige inzet.