Schrijf mee aan het Poëzie en Proza project ‘Natuur in Westerveld’

Diever - Wie de natuur in en rond de gemeente Westerveld een warm hart toedraagt, wordt van harte uitgenodigd om mee te schrijven aan het Poëzie en Proza Project ‘Natuur in Westerveld’. Iedereen van jong tot oud mag een gedicht of verhaal inzenden en daarmee kans maken op publicatie in een bundel. Ook niet-inwoners mogen deelnemen aan dit project van het Cultuurfonds Westerveld.

Het Poëzie en Proza project is een initiatief van Stichting Cultuurfonds Westerveld in samenwerking met de Bibliotheek. Hiermee wil men stimuleren dat jong en oud de schrijfpen ter hand neemt. Het thema ‘Natuur in Westerveld’ is een bron van inspiratie voor zowel inwoners als niet-inwoners. Een selectie van de ingezonden gedichten en verhalen verschijnt in een bundel. De bundel wordt gepresenteerd tijdens het literaire festival Zomerzinnen op 22 juni in Dwingeloo en is ook te koop.

Spelregels

Gedichten en verhalen moeten over de natuur in Westerveld gaan, gedichten mogen maximaal 24 regels lang zijn en verhalen mogen niet meer dan 620 woorden bevatten.

De teksten dienen voor 1 maart 2019 te worden ingezonden via natuurwesterveld@gmail.com, waar vooraf de spelregels kunnen worden opgevraagd.

Het is ook mogelijk om de inzending bij een van de vier bibliotheken in de daarvoor bestemde bus te deponeren. Door inzending geeft men automatisch toestemming voor publicatie.