Een ‘Feest in Winterland’ tijdens de zevende editie van Sfeervol Diever

Diever - Het wordt weer volop ‘Feest in Winterland’ tijdens de 7e editie van Sfeervol Diever op zaterdag 8 december tussen 18.00 en 22.00 uur. Ruim 50 Dieverse ondernemers laten zich zien, in eigen huis of te gast bij een collega-ondernemer. In de straten, op en rond de Brink en in de J.T. Seinenhof bruist het van de activiteiten.

Weer of geen weer, er wordt veel bezoek verwacht uit de gehele regio. Naast deelname van een indrukwekkend aantal vertrouwde gezichten houden diverse nieuwe ondernemers open huis. Bijzondere voertuigen worden ingezet waarmee bezoekers zich gemakkelijk kunnen verplaatsen. Om de sfeer ook ‘buiten ’s-Huis’ te verhogen is er op straat van alles te beleven. Er wordt muziek gemaakt, verhalen voorgelezen en er is dit jaar een heuse klimwand voor jong en oud op de Brink. Vanaf Harry Oosterveen Tuin en Park gevestigd aan het Moleneinde in Diever tot Installatiebedrijf/Electroworld Dick Sjabbens is van alles te beleven in een gezellige kerstsfeer.

Muzikale opening

De Midwinterhoornblazers zorgen met heldere en warme klanken voor de opening van Sfeervol Diever 2018 bij de vijver van de J.T. Seinenhof om 18:00 uur. Tijdens Sfeervol Diever zijn er uiteraard talloze verrassingen. Mis bijvoorbeeld de mooie verhalen van Jans Tabak in zijn sfeervolle boerderij niet. Gun je ogen de kost tijdens allerhande demonstraties en originele acties in en buiten winkels, showrooms en werkplaatsen. De Dieverse horeca doet uiteraard ook volop mee en zorgt voor meer sfeer dan ooit.

Zoals elk jaar wordt er gezorgd voor een flinke dosis muziek. De Heeren van Diever, Advendo, het Dweilorkest uit Wapse, het muziek ensemble uit Hoogeveen en de Dorfplatz Musikanten uit Vledder zijn altijd graag gezien en ook nu weer niet te missen.

Tijdens Sfeervol Diever wordt gezorgd voor een handig overzichtskaartje met daarop alle activiteiten. Volg Sfeervol Diever 2018 op facebook, dan ben je helemaal bij.