Sinterklaas kwam ook naar Geeuwenbrug

Geeuwenbrug - Natuurlijk moest Sinterklaas met zijn pietermannen dit jaar Geeuwenbrug bezoeken. Zo werd afgelopen zaterdagmiddag de boot aan de kade gelegd in de Drentsche Hoofdvaart.

De Buurtvereniging uit Geeuwenbrug werd geholpen door een 40-koppige kinderschare uit de buurt die de welkome gasten toezongen. De Sint werd per luxe cabriolet vervoerd naar het lokale dorpshuis “De Gowe”. Halverwege deze rit kreeg de sint echter pech met de auto. Het was gelukkig geen blokkade, maar een kleine technische storing die de chauffeurpiet, bijgestaan door de lokale garagehouder, snel kon verhelpen.

Wervelend onthaal

In het dorpshuis aangekomen werden alle kinderen toegesproken door de sint en konden ze een cadeau in ontvangst nemen die de sint had mee genomen vanuit Spanje. Al geheel was het een wervelend onthaal in een kleine gemeenschap waar Sinterklaas met zijn 10-koppige hulpen met plezier op terug kan kijken. Ook heeft hij alweer beloofd dat als de kinderen zich het komende jaar weer zo goed gaan gedragen hij absoluut weer terug komt.