Kerstverhaal vol koperwerk in de Holtinger schaapskooi

Havelte - Brassband Crescendo uit Steenwijk brengt op zondagmiddag 16 december in de sfeervolle versierde lammerenkooi van de Holtinger Schaapskudde een verrassend kerstverhaal, dat afgewisseld wordt met kerstmuziek.

Crescendo geeft al enige jaren muzikale voorstellingen rond de Kerst in de kooi. Ook dit jaar geven ze een tweetal concerten. Het verhaal wordt verteld door Tim de Vries. Het eerste concert begint om 14.00 uur. Hierna wordt een wandeling gemaakt naar de hunebedden om de schaapskudde te vergezellen naar de kooi. Het tweede concert begint om 15.30 uur.

De schaapskudde heeft een kraampje met koffie, thee of chocolademelk.

Opbrengst voor de schapen

Crescendo en de stichting Holtinger Schaapskudde rekenen op een sfeervolle middag en hopen op veel animo van jong en oud. De gasten worden aangeraden in warme kleding te verschijnen. Er wordt om entree gevraagd. Reserveren kan via email: secretariaat@deholtingerschaapskudde.nl maar is niet verplicht.

Kijk voor meer informatie op www.deholtingerschaapskudde.nl of www.crescendosteenwijk.nl.De schaapskudde wordt mede in stand gehouden door Gemeente en Provincie.