Dubbel feest bij de jeugd van V.V. Dwingeloo

Dwingeloo - Voetbalvereniging Dwingeloo had op zaterdagochtend 1 december dubbel feest op de velden: de beide jeugdteams JO8 die de club rijk is werden kampioen van de najaarscompetitie.

Om 9 uur trapten de teams af op het fraaie complex aan de Heuvelenweg in Dwingeloo. Het weer hield zich goed voor de tijd van het jaar dus vele ouders, opa’s, oma’s en andere belangstellenden hadden zich verzameld langs de lijn.

JO8-1

JO8-1 zette de schouders eronder tegen Steenwijkerwold en dat resulteerde in een ruststand van 8-0. Na de rust werd het spektakel voortgezet. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een klinkende 13-0 overwinning. Gejuich klonk over het veld, voor het eerst zijn deze kanjers kampioen geworden.

JO8-2

Op het veld daarnaast trad de JO8-2 aan tegen J.V. Oostenburg uit Oosterwolde. Het spel golfde heen en weer. Met een 4-3 ruststand de ranja genuttigd en snel weer verder gebald. Dat resulteerde in een 7-3 eindstand en het kampioenschap. De pupillen kregen allemaal een mooie medaille uitgereikt. Daarna werd snel gedoucht want op de parkeerplaats stond een heuse kampioenskar te wachten. Achter de trekker op de wagen door het dorp. Ook de leiders van deze voetballertjes lieten van zich horen.