Wethouder Doeven onthult bouwbord

Dwingeloo - Wethouder Doeven heeft op zondag 2 december namens de gemeente Westerveld een bouwbord onthult op sportpark de Hulsebosch in Dwingeloo.

Op het bouwbord staan de bedrijven vermeld die als bouwteam aan de lat staan om de nieuwbouw van twee ruime kleedkamers en de renovatie van de bestaande kleedkamers onder de tribune te realiseren.

Lange aanloop

Het plan kent al een lange aanloop die door V.V. Dwingeloo samen met Rugbyclub Dwingeloo is doorlopen. Door het gezamenlijke initiatief heeft de gemeente Westerveld zich extra ingespannen om dit mogelijk te maken. Met deze nieuwbouw worden de faciliteiten op sportpark de Hulsebosch weer naar een passend hoogwaardig niveau gebracht en wordt tevens de capaciteit uitgebreid. ‘Hiermee kan het sporten in de breedte naar de toekomst toe weer perfect gefaciliteerd worden op dit sportpark’, stelt voorzitter Marcel Grit van V.V. Dwingeloo.

Voorafgaand aan de onthulling van het bouwbord kwamen de bouwcommissie, ondernemers en de brede vrijwilligersploeg bij elkaar en sneden in het kader van dit heugelijke feit een speciale taart aan. De bouw zal begin 2019 daadwerkelijk starten en ongeveer 4 maanden in beslag nemen. Na de afwerking zal in het nieuwe seizoen de nieuwe accommodatie volledig in gebruik kunnen worden genomen.