Yoga op de stoel in het Miramar Zeemuseum

Vledder - Altijd al yoga op de stoel willen beoefenen? Nu kan het. Iedereen uit Westerveld die kennis wil maken met stoelyoga is van harte welkom bij de pilot. De start is op donderdag 10 januari om 10.00 uur in het Miramar Zeemuseum, Vledderweg 25 in Vledder.

De pilot wordt georganiseerd door de werkgroep Vledder e.o. in actie. In samenwerking met de VuSo. De pilot wordt gegeven door (stoel)yoga docente Yoga Alice.

Stoelyoga

Stoelyoga is veilig zittend op een stoel. Het zorgt voor sterke en soepele spieren, een soepele rug en gewrichten, een betere ademhaling en dus beter slapen. Stoelyoga geeft rust, evenwicht en vitaliteit en het is ook geschikt voor mensen die minder goed te been zijn.

De pilot is op donderdagochtend 10, 17, 24 en 31 januari van 10.00 tot 11.15 uur. Het laatste kwartier wordt de les afgesloten met een kopje koffie of thee. De pilot is kosteloos, na afloop wordt deze geëvalueerd en wordt er gekeken naar het vervolg. Voor meer informatie en opgave kunnen geïnteresseerden een e-mail sturen naar beweegcoaches@gemeentewesterveld.nl of bellen naar: 140521.