Met een extra groot feest het jaar uit

Dwingeloo - Stichting Dwingel Old & Nei viert dit jaar haar 25-jarig jubileum met een extra groot feest. Dit jaar bestaat het feest maar liefst uit drie avonden. Er zijn allerlei activiteiten en verschillende bands en DJ’s.

Het bestuur wil dan ook jong en oud uitnodigen om dit alles mee te maken tijdens de laatste dagen van 2018.

28 december

Op 28 december wordt het feest geopend met de Piraten Combinatie Dwingeloo (PCD). Zij draaien de laatste vier dagen van 2018 in de feesttent en op de radio. In de avond van 19.00 uur tot 21.00 uur vindt er een grote bingo in de tent plaats, gehouden door de dames van Rugbyclub Dwingeloo. De avond wordt afgesloten met de Dwingel 2000 band, die speciaal voor het 25-jarig bestaan van de stichting weer bij elkaar is gekomen. Ook DJ Houwer Power is aanwezig. Deze avond is de entree gratis.

29 december

Op 29 december gaat om 21.00 uur het eindejaarsfeest verder met een knallend optreden van de band X-Static. Voor de vijf mannen van X-Static telt slechts één ding: het hele publiek een geweldige avond bezorgen.

30 december

Op 30 december worden er allerlei leuke activiteiten gehouden door de heren van PCD. In samenwerking met Hallois en Simsalabim wordt er voor de kinderen een kleurwedstrijd gehouden. De prijsuitreiking is op 30 december om 15.00 uur in de feesttent plaatvinden. Ook wordt er op deze dag een vinylcompetitie gehouden door de PCD in de feesttent.

Het nieuwe jaar wordt afgetrapt met een spetterend optreden van de band Exposure. Exposure speelt overal en alles met ongekende energie. De band komt met vijf man, één zangeres en een spectaculaire licht en geluid show.

Kaarten

Kaarten kunnen gehaald worden op vrijdagavond 14 en 21 december van 19.00 tot 21.00 uur in Restaurant de Riete. De week tussen 14 en 21 december worden de kaarten ook verkocht aan de servicebalie in de Albert Heijn. Ook is er een Passe-partout voor beide avonden te koop. Verder is de feesttent tussen de feesten door ook geopend zijn en wordt er gedraaid door de heren van PCD.

Zaterdag 29 december is de tent geopend vanaf 08.00 tot en met 18.00 uur. Zondag 30 december tot en met 00.00 uur en maandag 31 december is de tent geopend van 08.00 tot 16.00 uur. Voor de laatste informatie kun je terecht op de Facebookpagina ‘Stichting Dwingel Old & Nei’ en op de website www.stichtingoldennei.nl.