Vrijwilligers krijgen een presentje

Diever - In de publiekshal van het gemeentehuis in Westerveld zijn de eerste vrijwilligerswaarderingen uitgereikt. De waardering is bedoeld voor alle vrijwilligers in de gemeente die actief zijn bij een vrijwilligersorganisatie of -initiatief.

In de publiekshal van het gemeentehuis in Westerveld zijn de eerste vrijwilligerswaarderingen uitgereikt. De waardering, een voucher met een waarde van 15 euro die het komende half jaar in te wisselen is bij een winkelier of horecaonderneming in Westerveld, is bedoeld voor alle vrijwilligers in de gemeente die actief zijn bij een vrijwilligersorganisatie of -initiatief.

Tijdens de uitreiking hebben de vrijwilligers genoten van een gezellig samenzijn en zijn ervaringen van hun vrijwilligerswerk uitgewisseld. Wethouder Jelle de Haas hield een toespraak en reikte aan een vrijwilliger de voucher ter waarde van 15 euro uit. De vrijwilligers genoten van livemuziek van de band Missing Tyrone uit Westerveld. Op het buitenterrein van het gemeentehuis was de vrijwillige brandweer van Dwingeloo aanwezig en konden de vrijwilligers een kijkje nemen in twee brandweerauto’s.

De waarderingsactie is mogelijk gemaakt door de gemeente Westerveld in samenwerking met winkeliers en horecabedrijven uit de gemeente. De organisatie was in handen van Welzijn MensenWerk met ondersteuning van leerlingen van Stad & Esch.