Laat je rijbewijskeuren in Uffelte

Uffelte - Automobilisten kunnen zich via Regelzorg Rijbewijskeuringen op 3 januari en 31 januari in De Vlasbarg'n, Vijverlaan 2 medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs.

Een afspraak maken met de arts kan via Regelzorg Rijbewijskeuringen. Dit kan telefonisch: (088) 23 23 300, of via: www.regelzorg.nl.

Gezondheidsverklaring

Voordat je een afspraak maakt moet je eerst een Gezondheidsverklaring kopen. Aangeraden wordt dit digitaal te kopen met behulp met uw DigiD op www.mijn.cbr.nl. Een papieren gezondheidsverklaring is verkrijgbaar bij de meeste gemeenten, het CBR of Regelzorg.

Beantwoordt de vragen en stuur de verklaring naar het CBR. Binnen een week krijgt je dan het Keuringsverslag dat de arts moet invullen per post of via de mail. Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen € 37,00. Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is het tarief € 50,00.

Ben je gezond, koop dan je digitale formulier en maak snel een afspraak bij de keuringsarts, dan is je nieuwe rijbewijs snel geregeld. Is dit niet het geval dan kan het maximaal 3 of 4 maanden duren. Maak op tijd de afspraak.