Zaalvoetbalcompetitie opgestart voor de voetbaljeugd in Westerveld

Er wordt een zaalvoetbalcompetitie gestart voor de jeugdteams van acht voetbalverenigingen uit de gemeente Westerveld. Deze competitie begint in januari en is tijdens de winterstop van het lopende voetbalseizoen.

Zaterdag 5, 12, 19, en 26 januari en zaterdag 2 februari strijden de JO9, JO11, JO13 en JO15 teams in een onderlinge zaalcompetitie tegen elkaar voor de Westerveldse bokaal. De zaalcompetitie wordt gespeeld in sporthal de Hulsebosch (Dwingeloo) en in sporthal de Spronk (Vledder).

Beweegcoaches

VV Dwingeloo, VV Diever/Wapse, VV Old Forward/Wapserveen, VV Uffelte en VV Havelte/DVSV doen mee aan de Westerveldse zaalcompetitie voor de jeugdteams. De zaalcompetitie is een initiatief van de Beweegcoaches van de gemeente Westerveld in samenwerking met de deelnemende voetbalverenigingen. Het initiatief is ontstaan doordat steeds meer voetbalverenigingen uit Westerveld (ver) moesten reizen voor de zaalcompetitie van de KNVB in de winterstop. Met de Westerveldse zaalvoetbalcompetitie blijven alle voetbalverenigingen uit Westerveld in hun eigen gemeente voetballen, in een onderlinge competitie.