Vink B.V. verlengt sponsoring voetbalvereniging Dwingeloo

Dwingeloo - Richard en Danny Wijntjes van Vink B.V. werden op zondag 2 december welkom geheten op sportpark de Hulsebosch door de sponsorcommissie van de V.V. Dwingeloo. Ook de komende drie seizoenen prijkt het logo van Vink B.V. op de voor- en achterkant van de shirts van het heren vierde elftal.

Vink B.V. is een bekend en erkend bedrijf in Dwingeloo en wijde omtrek. Agrarisch loonwerk en grondverzet (tevens particulier) zijn de meest voorkomende werkzaamheden die worden uitgevoerd. Ook voor reparaties en onderhoud aan allerlei soorten machines kan men bij Vink B.V. terecht, zowel in de werkplaats bij het bedrijf in Lhee als op locatie. Naast deze werkzaamheden verkoopt Vink B.V. onder andere landbouwplastic, onderfolie, gras,- en/of maïszaad en diverse soorten zand en grond.

Nipt verloren

Voorafgaand aan de thuiswedstrijd van het vierde elftal werd het contract voor de komende drie jaar ondertekend. Na de ondertekening van het contract en het schieten van de foto’s met de selectie en begeleiding werd onder het toeziend oog van Richard en Danny Wijntjes de thuiswedstrijd van Dwingeloo-4 tegen Pesse-3 helaas nipt met 0-2 verloren.