Inwoners nomineren voor Dwingeler van het jaar

Dwingeloo - Het einde van het jaar eindigt alweer snel en dat betekent dat Stichting Dorps Activiteiten (SDA) Dwingeloo ook dit jaar weer op zoek is naar de Dwingeler van het jaar.

Bij deze jaarlijkse verkiezing wordt gezocht naar een persoon of organisatie die in het lopende jaar een bijzondere prestatie heeft verricht. Dit kan door bijvoorbeeld extra inzet, uitzonderlijke prestaties, een mooi initiatief of op geheel andere wijze.

Tijdens de Nieuwjaarsborrel op vrijdag 4 januari wordt de winnaar bekendgemaakt. Iemand nomineren kan tot 24 december. ‘Iedereen heeft stembiljetten in de brievenbus gekregen, voor diegene die deze gemist heeft, liggen er extra exemplaren naast de stembus in de Albert Heijn, waar dus ook de ingevulde formulieren ingeleverd kunnen worden’, laat een bestuurslid van SDA weten.

Bekendmaking

Op vrijdag 4 januari wordt geproost op het nieuwe jaar in het café van Hotel de Brink. In tegenstelling tot voorgaande jaren wordt deze keer niet met koffie, maar met bubbels gestart. De deuren van het café gaan vanaf 21.00 uur open. Willem Spans zorgt deze avond voor de muzikale invulling. Daarnaast vindt de bekendmaking van de Dwingeler van het jaar 2018 plaats.