Lezing met rondwandeling

Zorgvlied - Stichting Vrienden van Andreas houdt op zondagmorgen 30 december in samenwerking met de Historische vereniging van Zorgvlied een lezing met aansluitend een rondwandeling. Dit is de zelfde lezing die ook in augustus is gehouden. Door dat succes wordt deze nu herhaald.

Het thema van deze lezing is: Wat heeft 200 jaar Maatschappij van Weldadigheid betekend voor Zorgvlied en omgeving. De lezing wordt verzorgt door Paul Gols. Hij heeft zich binnen de Historische vereniging verdiept in de geschiedenis van Zorgvlied en kan daar veel over vertellen. Tijdens de rondwandeling laat hij historische elementen van Zorgvlied zien.

Toegang is gratis

De lezing word gehouden in de R.K. H. Andreas kerk in Zorgvlied en begint om 10.45 uur. Rond 12.00 uur zal er een kleine lunch worden genuttigd. De rondwandeling zal dan zo rond 12.30 uur beginnen en zal ongeveer een uur duren. Iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp is van harte welkom. De toegang is gratis.

Voor de lunch wordt om een kleine bijdrage gevraagd. In verband met de voorbereidingen van de lunch wordt verzocht je voor de lunch aan te melden. Dit kan door een mail te sturen naar: info@vriendenvanandreas.nl.