B&B de Ster van Dwingeloo nieuwe naam van Het Rustige Heuveltje

Dwingeloo - B&B Het Rustige Heuveltje in Dwingeloo heeft een nieuwe naam. De Bed & Breakfast van Arina Boers en Marco Dekker gaat verder onder de naam Ster van Dwingeloo.

Aanleiding voor de naamswijziging is de geleidelijke koerswijziging die de Dwingelse verblijfsaccommodatie heeft ondergaan. In de nieuwe B&B bieden Arina en Marco de gasten een bijzondere belevenis: slapen in luxe onder de sterrenhemel.

Het Rustige Heuveltje

Op jonge leeftijd startten Arina en Marco bijna 25 jaar geleden pension Het Rustige Heuveltje in de voormalige supermarkt aan de Heuvelenweg in Dwingeloo. Vijf jaar geleden stopten ze met het aanbieden van lunch- en dinermaaltijden aan hun gasten en werd Het Rustige Heuveltje een B&B. Zowel op persoonlijk gebied als zakelijk veranderde er in die periode veel. ‘We wilden een andere richting en identiteit en de daarbij behorende doelgroep. We realiseerden daarom twee sfeervolle en rustgevende studio’s. Geïnspireerd door de donkere nachten die we hier in Drenthe nog hebben, brachten we grote dakramen aan, waardoor het mogelijk is om vanuit je bed de sterren te zien,’ zegt Arina.

De sterrenstudio’s bleken te voorzien in een behoefte. Gasten waarderen de bijzondere ervaring om comfortabel te slapen onder de sterrenhemel. Voor Marco en Arina reden om het ingezette pad verder te bewandelen en door te gaan met het maken van plannen voor hun bedrijf. En met deze nieuwe jas van hun bedrijf was een nieuwe naam onvermijdelijk geworden.

Weg van het drukke dagelijkse leven

Marco vertelt enthousiast over hun plannen: ‘De Ster van Dwingeloo willen we verder doorontwikkelen tot een accommodatie waar onze gasten heerlijk kunnen ontspannen. Even weg van het drukke dagelijkse leven, heerlijk relaxen in een gemoedelijke omgeving op het Drentse platteland.’

Met de vernieuwde bedrijfsvoering sluiten de B&B-eigenaren bovendien aan op het thema Sterren & Duisternis, een van de pijlers van de toeristische promotie van Het nationale park van Drenthe. ‘Ook zijn we binnen het dorp actief om in gezamenlijkheid met andere ondernemers en partijen als Astron en Camras dit thema invulling te geven. We verwachten hiermee meer mensen te interesseren voor een verblijf in Dwingeloo, zowel uit Nederland als uit het buitenland.’

De maand januari is door Marco en Arina uitgeroepen tot Feestmaand. Met verschillende aantrekkelijke arrangementen en acties kunnen gasten de Ster van Dwingeloo inwijden. B&B de Ster van Dwingeloo, Heuvelenweg 8 in Dwingeloo. Voor meer informatie: (0521) 59 38 35 of www.stervandwingeloo.nl.