Veel inzet bij jeugdzaalvoetbaltoernooi van v.v. Dwingeloo

Dwingeloo - Het belangrijkste motto van het Mijlof & partners jeugdzaalvoetbaltoernooi v.v. Dwingeloo was plezier. En de organisatie kan concluderen dat ze in die opzet zijn geslaagd.

Zaterdag 29 december was de grote zaal van sportpark De Hulsebosch de hele dag gereserveerd voor alle jeugdige voetbaltalenten van de v.v. Dwingeloo. De spelers van o7, o8 en o9 startten het toernooi om 10.00 uur en waren verdeeld in eredivisie teams: PSV, Ajax en Feyenoord. Aansluitend kwamen om 12.00 uur de noordelijke eredivisieteams in actie: SC Heerenveen, FC Emmen, FC Groningen en PEC Zwolle (spelers o12, o11 en o10).

Om 14.30 uur startte de Engelse Premier League met Manchester City, Liverpool en Tottenham Hotspurs voor de spelers o15 en o13. Het laatste blok, de Duitse Bundesliga, voor spelers o19 en o17 startte om 16.30 uur met de teams Bayern München, Borussia Dortmund en Schalke'04. Alle teams waren voorzien van één of twee teambegeleiders die tevens ook de spelbegeleiders waren en moesten toezien op de belangrijkste spelregel deze dag: doe normaal.

Super geslaagd evenement

Enorme inzet, veel strijd, mooie acties, lachende gezichten, mooie doelpunten, spectaculaire reddingen, rode hoofden door de inspanning. Veel ingrediënten die samen zorgden voor een super geslaagd evenement. Met uiteindelijk allemaal winnaars. Geen prijsuitreiking was een bewuste keuze. Alle deelnemers werden beloond met een patatje na afloop in de kantine.

Om een evenement als het Mijlof & partners jeugdzaalvoetbaltoernooi te kunnen houden is de inzet van vrijwilligers noodzakelijk. De vereniging is trots dat ze deze dag een beroep konden doen op een groot aantal vrijwilligers (jong én oud). Ook hun tijd, energie en enthousiasme hebben een grote bijdrage geleverd aan dit succesvol toernooi. Om het jaarlijkse, traditionele toernooi in stand te houden is dezelfde dag de zaal gereserveerd voor het komende jaar. Het volgende Mijlof & partners jeugdzaalvoetbaltoernooi zal gehouden worden op zaterdag 28 december 2019.