Met plezier voetballen in de zaal

Dwingeloo - Het belangrijkste doel van het Mijlof & partners jeugdzaalvoetbaltoernooi v.v. Dwingeloo was plezier. En dat is gelukt op zaterdag 29 december. De grote zaal van sportpark De Hulsebosch was gevuld met alle jeugdige voetbaltalenten van v.v. Dwingeloo.

De spelers van 07, 08 en 09 startten het toernooi om 10.00 uur en waren verdeeld in de eredivisie teams PSV, Ajax en Feyenoord. Aansluitend kwamen om 12.00 uur de noordelijke eredivisieteams in actie: SC Heerenveen, FC Emmen, FC Groningen en PEC Zwolle (spelers 012, 011 en 010).

Om 14.30 uur startte de Engelse Premier League met Manchester City, Liverpool en Tottenham Hotspurs voor de spelers 015 en 013. Het laatste blok, de Duitse Bundesliga, voor spelers 019 en 017 startte om 16.30 uur met de teams Bayern München, Borussia Dortmund en Schalke'04. Alle teams waren voorzien van één of twee teambegeleiders die tevens ook de spelbegeleiders waren en moesten toezien op de belangrijkste spelregel deze dag: doe normaal!

Louter winnaars

Enorme inzet, veel strijd, mooie acties, lachende gezichten, mooie doelpunten, spectaculaire reddingen, rode hoofden door de inspanning; veel ingrediënten die samen zorgden voor een geslaagd evenement met allemaal winnaars. Bewust is gekozen om geen prijsuitreiking te doen. Alle deelnemers kregen na afloop patat in de kantine.

Om een evenement als het Mijlof & partners jeugdzaalvoetbaltoernooi te kunnen organiseren is de inzet van vrijwilligers noodzakelijk. De vereniging is trots dat op de groot groep vrijwilligers (jong én oud) die heeft geholpen. ‘Ook hun tijd, energie en enthousiasme hebben een grote bijdrage geleverd aan dit succesvol toernooi: daarvoor onze grote dank!’ Om het jaarlijkse, traditionele toernooi in stand te houden is dezelfde dag de zaal gereserveerd voor het komende jaar.

Het volgende Mijlof & partners jeugdzaalvoetbaltoernooi vindt plaats op zaterdag 28 december 2019.