Noordermannen hebben weer karakteravond

Diever - De Noordermannen treffen elkaar vrijdag 18 januari voor een karakteravond. De bijeenkomst vindt plaats in de kantine van Camping Diever. Spreker is Ben van Werven.

Aspecten van een karakteravond zijn zingen, een goede spreker, verdieping van je geloof, ontmoeting en vriendschap. Samen ontdekken ze - vanuit het Woord van de Heer - wat hun positie is als man; in het gezin, in de maatschappij en in het Koninkrijk van God. ‘We kunnen van elkaar leren en elkaar bemoedigen.’

Vanaf 19.30 staat de koffie klaar en het programma begint om 19.50 uur. Tot 21.30 uur wordt de avond ingevuld met bovenstaande aspecten. Daarna wordt in een ongedwongen sfeer doorgepraat onder het genot van een hapje en een drankje. Camping Diever is gevestigd aan Haarweg 2 in Diever. Eerste keer is deelname gratis.

Noordermannen is een onderdeel van Stichting Unite in Christ uit Friesland. Ze staat voor eenheid in Jezus. Er zijn al Noordermannen locaties, verdeelt over Groningen, Friesland en Drenthe. Eens in de 5 weken komen mannen uit de wijde regio bij elkaar.

www.noordermannen.nl