Koninklijke Horeca Nederland en De Koepel slaan handen ineen

Havelte - Voor alle horecaondernemers in de gemeente Westerveld organiseren Koninklijke Horeca Nederland (KHN) Afdeling Westerveld en De Koepel met steun van het Ondernemersfonds Westerveld op 22 januari om 19.30 uur bij Hotel Wesseling een inspiratieavond.

Een van de doelstellingen van zowel De Koepel als van KHN is het verbinden van ondernemers. ‘En hoe kan dat beter dan onder het genot van een hapje, een drankje en een inspirerende spreker’, dachten Eduard Schippers (eigenaar van Restaurant B&B Grenzeloos), Mark Bergmans (eigenaar van Hotel Wesseling en Hotel De Brink) en Abe Brouwer (eigenaar van Ludiek Eten & Slapen in Havelte), die initiatiefnemers zijn van de bijeenkomst.

Netwerken

Gedurende deze avond wordt er informatie verstrekt over KHN en over de ondernemersverenigingen, komt Maarten Wessels, schrijver van het boek ‘’t is persoonlijk’ en motivator op gebied van gastvrijheid, een inspiratiesessie verzorgen. En natuurlijk is er genoeg tijd om dat te doen waar horeca-ondernemers goed in zijn: netwerken aan de ‘goede’ kant van de bar.

Ondernemers die zich willen opgeven kunnen een mail sturen naar Viola Mulder, regiomanager van KHN op v.mulder@khn.nl.