Kapsalon De Leeuw is een echte winkel

Dwingeloo - Wie binnenstapt bij Kapsalon De Leeuw aan de Brink ziet het meteen: in de zaak is een groot assortiment nieuwe producten toegevoegd. Met deze aanvulling in de kapsalon, is het een echte winkel geworden, waar je nu dus ook een leuk cadeau kunt aanschaffen.

‘Aangezien de verkoop van rookartikelen achteruit gaat, hebben wij het assortiment aangepast’, zo verklaart Karin de Leeuw van Kapsalon De Leeuw aan de Brink in Dwingeloo de nieuwe reeks artikelen.

Veel tassen, maar ook bijpassende horloges, armbanden en sjaals sieren nu de winkel. ‘De betaalbare producten zijn een Nederlands ontwerp en net een beetje anders. Het is een aanvulling op wat er elders in het dorp te vinden is’, aldus Karin.

De kleine tasjes kunnen op meerdere manieren gedragen worden, de helft van dit formaat is tevens een portemonnee. De grotere tassen bestaan onder andere uit ruime shoppers die middels een karbijn sluiting en drukknopen tot een mooie ‘poef’ tas gemaakt kunnen worden, terwijl het middelgrote formaat schoudertas middels schouderbanden veranderd kan worden in een rugtas. Bijzonder is ook dat de bijpassende horloges, onder andere in dierenprints, in plaats van met een gesp gesloten worden middels drukknopen. Bij dit alles zijn ook prachtige ‘viervakken’ sjaals verkrijgbaar, deze kunnen op verschillende manieren gedragen worden. Evenals de artikelen die gebruikt worden in de salon, is alles diervriendelijk.

‘Uiteraard wordt alles in stijl verpakt en kunnen onze cadeaubonnen ook voor deze artikelen gebruikt worden. Mijn motto is ‘de keuze is reuze in Dwingeloo’, zegt ze lachend.