Seniorweb verzorgt cursus Klik & Tik in bibliotheken

Dwingeloo In de bibliotheken Westerveld starten weer verschillende cursussen Klik & Tik. De programma’s zijn bedoeld voor mensen die weinig tot geen kennis hebben van computers, internet en/of social media. Je leert beter omgaan met de computer of tablet. Deze cursussen worden gegeven in samenwerking met Seniorweb.

Deelnemers leren op dinsdag 19 maart (10.00 tot 12.00 uur) in de bibliotheek Vledder omgaan met de computer, het toetsenbord en het werken met een muis. Ook gaan ze aan de slag met internet en leren ze mailen. De cursus bestaat uit 5 dagdelen. Aanmelden bij bibliotheek Vledder: 088-0128475 / info@bibliotheekvledder.nl of bij Seniorweb Vledder: seniorwebvledder@gmail.com.

In bibliotheek Dwingeloo start vrijdag 22 maart van 10.00 tot 12.00 uur Klik & Tik voor de tablet. Deelnemers leren omgaan met de tablet, onder andere opladen, geluid regelen en het toetsenbord gebruiken. Ook gaan ze aan de slag met internet en leren ze mailen. De cursus bestaat uit vijf dagdelen. Aanmelden bij bibliotheek Diever: (088) 0128340 / info@bibliotheekdwingeloo.nl.

De cursussen zijn gratis. Lidmaatschap van de bibliotheek of van Seniorweb is niet verplicht.